Autor seriálu Odpočívej v pokoji chystá novinku s Holly Hunter

20. 11. 2016

Holly Hunter si zahraje jednu z hlavních rolí v novém seriálu HBO. Půjde o rodinné drama od Alana Balla, scénáristy oscarového filmu Americká krása a tvůrce seriálů Odpočívej v pokoji a True Blood: Pravá krev.

Americká herečka ztvární právničku, která spolu se svým manželem, profesorem filozofie, vychovává jedno vlastní a tři adoptované děti ze Somálie, Vietnamu a Kolumbie. V této zdánlivě perfektní multikulturní rodině jsou ale ve skutečnosti hluboké propasti. Jedno z dětí navíc začne vidět zvláštní, možná nadpřirozené věci. Seriál bude tragikomickou reflexí problémů, které sužují současné Spojené státy.

Holly Hunter se divákům quality TV zapsala do paměti především jako enigmatická GJ, vůdkyně izolovaného ženského společenství v seriálu Na jezeře režisérky Jane Campion.

Zatím bezejmenná seriálová novinka Alana Balla se na HBO řadí mezi několik aktuálně vyvíjených projektů, v nichž kabelová televize spolupracuje s dlouhodobě osvědčenými tvůrci. Jedná se například o seriál The Deuce scénáristy Davida Simona nebo thriller Sharp Objects, který podle knihy spisovatelky Gillian Flynn připravuje showrunnerka Marti Noxon.

 

Zpět

Sdílet článek