Dannyho parťačky přibírají do týmu Anne Hathaway a Rihannu

10. 8. 2016
Sázet na dámský reboot klasické týmovky v současnosti nezní jako prozíravý nápad. Nenávistné komentáře, směřované na ryze ženskou verzi hororové komedie Ghostbusters, by studiu Sony snad až tak nevadily. Jenže filmu se nepodařilo uspět ani v kinech, aktuálně se mluví o manku 70 milionů dolarů. U konkurenčních Warner Bros se nicméně přesto rozhodli pokračovat ve vývoji "Dannyho parťaček", spinoffu slavné heistové série, která je u nás známá jako Dannyho parťáci. Snímek podle posledních informací ponese název Ocean's Ocho. Přeloženo ze španělštiny, špionek bude celkem osm.

K headlinerkám Sandře Bullock a Cate Blanchett se nově přidají herečky Anne Hathaway, Mindy Kaling a Helena Bonham Carter. Doplní je také duo zpěvaček s hereckými zkušenostmi Rihanna a Awkwafina. Hvězdný dámský heist bude režírovat Gary Ross, který naposledy natočil první díl série Hunger Games. Optimističtější vyhlídku představuje fakt, že snímek producentsky zastřeší Steven Soderbergh, režisér trojice posledních adaptací Dannyho parťáků s Georgem Clooneym a Bradem Pittem v hlavních rolích. Není vyloučené ani to, že Soderbergh do produkce zasáhne i jako jeden z tvůrců. Ve zmíněných Hunger Games například svému parťákovi Rossovi vypomáhal jako druhý režisér.

Natáčení začne poté, co Soderbergh dokončí svůj nynější projekt číslo jedna, shodou okolností další filmový heist Logan Lucky z prostředí automobilových závodů NASCAR. První klapka "Dannyho parťaček" (jsme zvědaví na oficiální český distribuční název) tak padne letos v říjnu. Do té doby bude jistě známé jméno i poslední špionky, která prozatimní septet doplní na plný počet.

Zpět

Sdílet článek